Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

10x de lekkerste paasrecepten

lekkerste paasrecepten

We gaan jullie vandaag tien lekkere en simpele paasrecepten laten zien. Denk aan: pannenkoekjes met Griekse yoghurt, chocoladebroodjes en een croissantrol. Ben je benieuwd naar de recepten, kijk dan gauw verder.

Chocoladebroodjes

Voor deze chocoladebroodjes heb je maar 3 ingrediënten nodig. Simpel, snel maar ontzettend lekker!

 photo IMG_0629_zps79e027b6.jpg

Pannenkoekjes met Griekse yoghurt

Door de Griekse yoghurt zijn de pannenkoekjes heerlijk fris van smaak en combinatie met de kaneel en honing echt heel lekker! Voor deze pannenkoekjes heb je maar 4 ingrediënten nodig en binnen 20 minuten zijn ze klaar.

 photo IMG_2144_zpsf89a9342.jpg

Frisse banaan-smoothie

Weer eens wat anders dan jus d’orange: een frisse banaan smoothie. Maak een grote kan en zet deze op tafel. Leuke rietjes erbij en slurpen maar.

smoothie

Gevulde eieren met roomkaas

In dit recept voor gevulde eieren, zijn de eieren gevuld met roomkaas, peterselie en hamblokjes. Maar je kan natuurlijk ook een beetje variëren met de ingrediënten. 

Hartige croissantrol met kip, paprika en ui

Kies ook eens voor iets hartigs op je tafel zoals deze croissantrol met onder andere kip, paprika en ui.

 photo IMG_1760_zps4ef2ddc4.jpg

Zelfgemaakt suikerbrood

Voor dit recept heb je wel wat meer tijd nodig maar dan heb je ook een heel lekker resultaat. Je kunt het suikerbrood natuurlijk ook al een dagje van te voren bakken.

 photo IMG_0679_zpsba93f840.jpg

De gezondere eiersalade variant

Een lekkere zelfgemaakte eiersalade mag bij ons niet op de paastafel ontbreken. Maak ook eens deze gezondere variant met onder andere Griekse yoghurt.

Kruidig bananenbrood

Misschien zou je er zelf niet zo 1,2,3 aan denken om een bananenbrood tijdens de paasdagen op tafel te zetten, maar probeer het eens! Super lekker en ook nog eens gezond.

bananenbrood

Gezonde muffins met banaan en walnoten

Bak een dag voor Pasen een flink aantal van deze gezonde muffins en smullen maar (en niet alleen met Pasen). Het recept is super simpel en ze zijn binnen een mum van tijd klaar.

 photo IMG_7031_zps684a2cc5.jpg

Griekse puddingbroodjes

Wil je uitpakken met de paasbrunch? Maak dan deze Griekse puddingbroodjes met suiker en kaneel, zo lekker! Je hebt er wel wat meer tijd voor nodig maar dan heb je ook wat!

Onze kookboeken