Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #12 – 2024

Deze keer hebben we een extra lange ‘achter de schermen’ voor jullie, vanwege het lange paasweekend vorige week. Hebben jullie gezellige paasdagen gehad? Wij hebben genoten van het zonnetje en het lange weekend. Lekker eitjes geschilderd, paasontbijten en eitjes zoeken in de tuin. De kids vonden het super leuk! Kijk je mee met het kijkje achter de schermen?

Verder hebben we weer van alles gegeten de afgelopen week. Van onze vaste borrelplank op zondag, tot een bloemkoolovenschotel met ham, nasi met groenten en zoetzure komkommer en pasta Boursin.

Verder weer heel wat lekkere recepten gemaakt voor de website. Zo nu en dan maken we een oud recept ook wel eens opnieuw, omdat er nieuwe foto’s nodig zijn. Zo hebben we de bokkenpootjestaart opnieuw gemaakt (de foto kwam uit 2012 haha) en de kip tikka masala.

bokkenpootjestaart

Ook hebben we de laatste puntjes op de i gezet voor ons nieuwe kookboek dat aan het eind van de maand uitkomt, zo spannend!

Vanaf vandaag kun je alvast een exemplaar reserveren van ons nieuwe kookboek: 125 Eenpansgerechten en traybakes! Wie kent het niet: je komt ‘s avonds thuis en je hebt geen zin om uitgebreid te koken. Hoe fijn is het om dan snel een maaltijd in de oven te schuiven? Met dit kookboek kun je wel even vooruit want we hebben 125 traybakes en eenpansgerechten voor je verzameld. Eind april komt ons kookboek uit, dus dat duurt niet lang meer 🙂

Voor de rest hebben we zoveel mogelijk van het zonnetje genoten. Lekker in de tuin gespeeld en de tuin opgeruimd, in het bos gewandeld, een ijsje gegeten in het dorp en uiteten geweest bij ‘t Zusje.

Onze kookboeken