Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #19 – 2024

Het is maandag en tijd voor ons wekelijkse kijkje ‘achter de schermen’. Kijk je mee?

Maandag doken we aan het eind van de ochtend de keuken in om een lekker broodje voor de lunch te maken. Het resultaat komt binnenkort online, hier op lekkerensimpel.com, maar ook op onze Instagram pagina en onze TikTok pagina. Volg je ons daar al?

Dinsdag ging ik in de ochtend al vroeg op pad om onze wekelijkse boodschappen te doen bij Boni. Ik had een boekje vol, dus die heb ik meteen bij Boni ingewisseld voor een grote koekenpan. In totaal kun je voor drie verschillende koekenpannen, een wokpan, hapjespan én voor een deksel sparen. De spaaractie loopt nog tot en met 30 juni, dus je hebt nog even! En je hoeft niet eindeloos te sparen, want je spaarkaart is al met 10 zegels vol. Meer informatie over de spaaractie kun je op de website van Boni vinden.

‘s Avonds aten we een heerlijke plaattaart met onder andere kip en mozzarella, met een salade erbij. Het recept hiervan komt nog online!

Woensdag stonden er weer 4 recepten op de planning, waaronder een snelle butter chicken. En mmm, wat was dit lekker! Aangezien we nu alvast voor de zomervakantie vooruit aan het werken zijn, duurt nog even voordat het recept online komt. Maar hij komt eraan 🙂 !

Donderdag ging ik na schooltijd met Evi richting Loods 5 om nog wat bordjes te scoren. Ik had er namelijk laatst al een paar meegenomen, maar ik vond ze zo leuk dat ik er nog een paar wilde. Helemaal blij mee! En super gezellig om even met Evi alleen op pad te zijn.

Vrijdag hadden we een schoolfeest van Evi’s school. Super leuk, want er is dan van alles te doen en te eten en te drinken. Zo waren er onder andere 2 springkussens, popcorn, snoep, broodjes, pizza, kon je goudklompjes in de zandbak zoeken, tattoo’s, hair wraps, silent disco en ga zo maar door. Melle kwam ook nog een kindje van de gastouder tegen op het springkussen, dus dat was ook meteen dolle boel.

Zaterdag gingen we gezellig met zijn viertjes op pad. Eerst even ergens gezellig koffie drinken en daarna kwamen we langs een soort Amerikaans auto event, en zijn we daar nog even wezen kijken.

Zondag was Jorrit weer 24 uur aan het werk bij de Brandweer, dus hadden wij een dagje met zijn drietjes. We hebben lekker rustig aan gedaan. In de middag zijn we even naar het tuincentrum geweest (vinden de kinderen ook altijd leuk).

‘s Avonds hebben we uiteraard weer een lekkere borrelplank gemaakt, zoals iedere zondag. Toen de kinderen in bed lagen, heb ik nog even wat “geknutseld” voor de avondvierdaagse. Hier begint namelijk vanavond de Avondvierdaagse en donderdag kunnen we dan wat uitdelen.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *