Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #20 – 2024

We hebben weer, net zoals iedere maandag, een kijkje achter de schermen voor jullie. Zo hebben we weer wat lekkere recepten gemaakt, geholpen bij de open dag van de Brandweer en liepen we de Avondvierdaagse. Kijk je mee?

Maandag was ik weer lekker een dagje aan het werk. Achter de schermen maken, social media inplannen, recepten uitschrijven en ga zo maar door.

Deze week stond in het teken van de Avondvierdaagse. Maandag was de eerste dag. Helaas was het maandag niet zo goed weer, maar regenjas aan en gaan!

Woensdag was het weer kookdag en hebben we weer 4 lekkere recepten gemaakt. Op woensdag koken we eigenlijk altijd de meeste recepten. Vaak koken we op maandag, dinsdag of donderdag ook nog 1 of 2 recepten.

Donderdag was de laatste avond van de Avondvierdaagse, de leukste avond altijd. Deze dag liep Melle ook mee en dat ging eigenlijk wel erg goed. Gelukkig hadden we ook goed weer en was het niet koud. Het is wel vrij laat geworden, want we waren pas tegen 21:15 uur weer thuis.

Vrijdag had Evi lekker studiedag (super gepland na de Avondvierdaagse) en gingen we nog even de hort op. Uiteindelijk hebben we Barneveld bij Choco & Zo koffie gedronken en wat lekkers gegeten. Het was wel veel te veel, dus we hebben een deel mee naar huis genomen.

Zaterdag was er een open dag bij de Brandweer in ons dorp. Jorrit moest helaas werken (op een andere kazerne), maar ik heb geholpen met schminken en bij de suikerspinnen. Super leuk om te doen! Ondanks dat het af en toe regende, was het ontzettend druk en heb ik veel kindjes kunnen schminken.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *