Achter de schermen #36 – 2018


Vandaag geven we, zoals iedere maandag, weer een kijkje achter de schermen. Afgelopen week zaten we nog lekker een paar dagen in Griekenland maar halverwege de week zijn we weer op huis aan gegaan.

Vorige week lieten we al weten dat we in Griekenland waren voor onze eigen bruiloft. Voor wie heeft opgelet, er stond inderdaad vorige week in ‘achter de schermen’ al dat we weer thuis waren. Stiekem zaten we nog lekker een paar daagjes in Griekenland, maar je weet nooit wie er allemaal meelezen…

Na de bruiloft hadden we voor ons drietjes nog een lekker huisje gehuurd om even te relaxen, bij te komen van de trouwerij en als een soort mini huwelijksreis.

Het was echt even genieten. Mooi uitzicht, aan het water met een eigen strandje.

Behalve dat we natuurlijk wat dingen voor de website moesten doen, hebben we eigenlijk lekker niks gedaan.


Donderdag zijn we dan echt huiswaarts gegaan. Omdat de heenvlucht best een beetje moeizaam was gegaan, met Evi dan, zagen we best op tegen het vliegen. Maar Evi heeft het echt super goed gedaan. Alleen met landen een paar traantjes maar verder was ze heel gezellig. Evi vindt het ook wel weer heerlijk om thuis te zijn!

Zelf vinden we het ook weer lekker om thuis te zijn. Lekker te koken en weer aan het werk te gaan. Bij thuiskomst stond deze lekkere pastasalade op het menu. Helaas was het te donker om er een mooie foto van te maken of om het als recept voor de site te gebruiken. Het was een heel simpel recept: pasta koken. Ondertussen snijd je de geroosterde paprika, een sjalotje en rucola. Rooster wat pijnboompitjes. Giet de pasta af en voeg de hiervoor genoemde ingrediënten samen met wat blokjes feta en pestomayonaise toe en klaar.

Verder hebben we nog een lekkere ovenschotel gemaakt, namelijk deze: Bloemkoolovenschotel met ham Evi vond het ook heerlijk!

En gisteren heeft Jorrit nog een lekkere tosti uit de oven gemaakt.

Onze kookboeken

2 reacties op “Achter de schermen #36 – 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *