Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #5 – 2024

Het is maandag en de week en het weekend zijn weer voorbij gevlogen. We hebben weer een leuk weekend gehad met een verjaardag, een uitje naar het automuseum en een gezellige lunch. Kijk je mee?

Maandag was het weer tijd voor de wekelijkse boodschappen. We maken altijd eerst een weekmenu en een boodschappenlijstje. De grote boodschappen doen we altijd bij Boni Supermarkt. Tussendoor halen we vaak nog wat extra groenten, brood bij de bakker of kaas bij de kaasboer.

Na schooltijd ging Evi bij een vriendinnetje spelen. Ik ben toen snel even heen en weer naar Ikea gereden voor twee Besta kastjes.

‘s Avonds heb ik ze meteen in elkaar gezet. Erg leuk geworden, al zeg ik het zelf haha.

Dinsdag was weer een werkdag. Zo hebben we onder andere een paar recepten gemaakt en recepten uitgeschreven en ingepland. Na schooltijd heb ik nog wat zitten schuiven in huis. Bij Karwei kocht ik twee leuke plateaus voor de groenten en het fruit.

Woensdagmiddag hadden we spontaan een middagje vrij want Evi’s zwemles ging niet door. We zijn met zijn viertjes gezellig gaan wandelen op de hei. We moesten natuurlijk ook nog even bij de schaapjes kijken.

Donderdag ging Jorrit mountainbiken met een collega, erg leuk!

Zondag hadden we spontaan een leuk uitje met zijn vieren. We gingen namelijk naar het automuseum in Druten, Metropole. Dat was heel gezellig en leuk. Daarna hebben we nog lekker geluncht bij Moeke in Rhenen en toen was de ochtend en halve middag alweer voorbij.

Onze kookboeken