Achter de schermen week 32 – 2020

Er zit weer een week op en dus is het tijd om in het wekelijkse kijkje achter de schermen te laten zien wat we zoal hebben uitgespookt. Het was een warme week, eentje van weer aan het werk, veel buiten koken, een nieuwe piano, 20 weken echo en zindelijkheidstraining. Kijk je mee?

Maandag, de eerste officiële werkdag na onze vakantie. Nu hebben we, vooral Jorrit, tijdens de vakantie wel redelijk veel doorgewerkt, maar zo thuis is toch anders. Evi ging gezellig bij oma spelen en zo konden we weer als vanouds samen een hele dag achter de computer doorbrengen. Al met al best weer een productieve dag.

Eind van de middag kwamen Herman en Sietske van ‘Travel Many Roads‘ op bezoek. Zo grappig, we zijn hun lang geleden gaan volgen op Instagram en Youtube toen we het idee hadden om een camper te kopen. Zo konden we hun avonturen van het rondreizen en wonen in een camper volgen. We hadden wel eens via Instagram wat berichtjes uitgewisseld en ze bleken ons ook al een hele tijd te volgen, maar we hadden elkaar nog nooit ontmoet. Tot afgelopen maandag dus! Het was super gezellig en heel leuk om de camper nu ook eens in het echt te kunnen zien.

Oh en ook niet onbelangrijk! Maandag was ook de dag dat we eindelijk de volledige digitale versie van het nieuwe kookboek toegestuurd kregen! Het ziet er op de computer echt al super mooi uit, mooier dan we hadden durfen hopen! Mocht je benieuwd zijn naar ZOET, hier vindt je meer informatie en een kleine ‘sneak preview’ van het boek. Op de website van Bol.com kun je trouwens een inkijkexemplaar bekijken en het boek alvast reserveren natuurlijk 😉

Dinsdag was Evi de hele dag thuis aangezien onze gastouder nog vakantie heeft. Samen tegelijkertijd werken zat er dus niet echt in, dus het was weer een gevalletje van estafette-werken. Af en toe kwam Evi ook even een kijkje nemen in het kantoor om er vervolgens een grote bende van te maken.

De volgende dag stond er een kookdag op de planning. Er stonden voor die dag zes recepten op het menu, dus er was genoeg te doen.

Woensdag was ook de dag dat we Evi geen luier meer aandeden overdag. Ze ging hiervoor zo nu en dan al eens naar de wc of op het potje, maar dat deed ze alleen wanneer ze daar zin in had. Nu was de zindelijkheidstraining echt begonnen en dat hebben we geweten ook. Het eerste ongelukje gebeurde natuurlijk op het kleed haha. Uiteindelijk kwamen er die dag nog een paar ongelukjes bij.

Tot slot stond er later die woensdag een vrachtwagen voor de deur met iets heeeeeeel moois voor Jorrit.

Donderdag moest er weer een en ander gedaan worden op de computer. ‘Het kantoor’ hadden we voor de gelegenheid maar even naar buiten verhuisd, zo kon Evi lekker met water in de tuin spelen en konden wij nog wat werk gedaan krijgen. Donderdag was tevens dag twee voor Evi zonder luiers. Dat ging al iets beter dan de dag daarvoor, we zijn van drie ongelukjes naar twee gegaan.

’s Avonds kregen we eters en dus ging de barbecue aan. Op het menu: nacho burgers!

Klik op de foto om het recept te bekijken.

Vrijdag was de dag van de 20 weken echo. We vonden het best wel een beetje spannend als we eerlijk mogen zijn. Gelukkig zag alles er goed uit voor zover het goed te zien was. De rug kon niet bekeken worden omdat ons kindje niet helemaal wilde meewerken haha. Daar moeten we deze week dus nog even voor terugkomen.

Verder hebben we het die dag vrij rustig aan gedaan. Van nog een beetje werken in de tuin, verder met zindelijkheidstraining, een rondje door de Hema en een lekker ijsje gegeten. De score van die vrijdag, slechts één ongelukje! Zou het de volgende dag dan lukken…. ??!!

Het weekend zijn we, in de hoop wat af te koelen, op de fiets gestapt, maar dat viel even tegen want van een lekker briesje op de fiets was geen sprake. Reden genoeg om onderweg te stoppen voor een ijsje.

Verder hebben we lekker door het bos gewandeld met de hond, pasta met romige pestosaus gemaakt, buiten gegeten, gebarbecued en dacht Jorrit nog even te gaan mountainbiken, maar helaas… En even applaus, want het hele weekend heeft Evi het droog gehouden, geen ongelukjes!

Onze kookboeken

5 reacties op “Achter de schermen week 32 – 2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *