Kookboek update!

Het aftellen is begonnen – Nog maar minder dan twee weken en ons nieuwe kookboek komt uit! Het is dus de hoogste tijd voor een kookboek update. Voor wie het even heeft gemist, we zijn al een paar maanden druk met een nieuw kookboek Lekker en Simpel – ZOET. De titel verklapt al een hoop, ZOET is een boek vol met bakrecepten, toetjes en andere lekkernijen. Alvast een klein voorproefje zien? Kijk dan zeker even verder.

We worden al jaren overspoeld met de vraag wanneer er eindelijk een kookboek vol met bakrecepten komt. We konden er daarom niet omheen, dat boek moest er dus toch echt een keer komen. Als we heel eerlijk mogen zijn, vonden we het best spannend om aan dit project, Lekker en Simpel ZOET, te beginnen. We hebben al een flink aantal kookboeken uitgebracht, maar dit boek is toch echt wat anders. Bakken was daarnaast ook niet echt onze specialiteit, we zagen het al gebeuren dat we de titel moesten omdopen tot Lekker en Simpel Misbaksels. Maar niets is minder waar gebleken, van de maar liefst 125 makkelijke bakrecepten(!) hebben er slechts twee een keer opnieuw moeten maken omdat er iets mis was gegaan. Als het ons zelfs lukt om al deze bakrecepten te maken, dan kunnen jullie dat zeker ook!

mijn favoriete recept? hmmm.. moeilijk, maar de browniekoekjes vond ik echt top!

Sofie
wat kun je verwachten?
  • Een bakboek met maar liefst 125 recepten! Van een aantal basisrecepten tot de lekkerste koekjes, taarten, cheesecakes en toetjes.
  • Makkelijke recepten met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt kan kopen.
  • Taarten zoals een Franse appeltaart, omgekeerde perentaart, een citroen kwarktaart en nog veel meer.
  • Cheesecakes zoals de appeltaart cheesecake, cappuccino cheesecake, een Japanse cheesecake en meer.
  • Cake recepten, van een heuse bounty cake, een zebra cake tot een pompoencake met cream cheese frosting. Maar ook een ‘gewoon roomboter cake recept’ mag natuurlijk niet ontbreken of wat dacht je van onze befaamde oliebollencake.
  • Brownies genoeg, van een ‘gewone’ brownie tot een brownie met banaan of een overheerlijke fudge brownie.
  • Koekjes! Van een basisrecept tot gemberkoekjes of cheesecake koekjes
  • Toetjes mogen ook niet ontbreken natuurlijk. Maak met een lekkere trifle of tiramisu ook van het nagerecht een feestje.
  • En nog veel meer lekkers, cupcakes, muffins, lava cakejes, truffels, fudge. Haast teveel om op te noemen.

als ik echt één favoriet recept moet kiezen, dan ga ik voor de carrot cake cheesecake. Al vond ik de mega chocolate chip cookies ook super lekker

Jorrit

Afgelopen week hebben we het laatste klusje voor het boek afgerond, het schrijven van het voorwoord. Hiermee is het boek officieel af! Begin deze week is alles naar de drukker gegaan en nu is het slechts nog een kwestie van wachten tot het boek op de deurmat ploft. Heb jij jouw exemplaar al gereserveerd? Wees er snel bij om er zeker van te zijn dat jij het boek straks, eind augustus, als een van de eerste in huis hebt!

Hieronder nog een klein voorproefje van het binnenwerk en de inhoudsopgave. Ziet dat er niet heerlijk uit?!

Al onze kookboeken op een rijtje

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *