Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen week 48 – 2023

Hebben jullie een fijn weekend gehad? Het is maandag en tijd voor ons kijkje achter de schermen! Zo draaide Jorrit drie diensten bij de Brandweer, was hij jarig en maakten we een aantal lekkere kerstrecepten.

Maandag was het weer tijd voor de wekelijkse boodschappen bij Boni. Met mijn boodschappenlijstje in mijn hand(want zonder boodschappenlijstje kan ik niet haha), ben ik weer de winkel doorgegaan. Op het menu staat deze week oa nasi met pindasaus, broodje hamburger met salade en frietjes, flammkuchen, pasta bolognese, pitabroodjes met kipgehakt, sla, tomaat en komkommer en een pannetje met chorizo, aardappel en kippendij.

Dinsdag ben ik achter de computer gedoken om o.a. recepten uit te schrijven, de homepage weer te veranderen, recepten in te plannen en ga zo maar door.

Ook ontvingen we nog leuke post met de nieuwe reep van Tony’s: melk, pepernoot en schuimpjes. Die gaan we lekker uittesten.

Woensdag doken we de keuken in. We hadden 5 recepten op de planning staan, dus hop hop aan de slag!

Donderdag moest Jorrit weer een dienst draaien bij de Brandweer. Omdat Jorrit vrijdag jarig was, werd donderdag alvast zijn verjaardag gevierd. De vrouw van een collega was zo lief geweest om haar beroemde appeltaart te maken, jammie! ‘s Avonds stond lasagne bolognese op het menu.

Donderdagavond had ik met de kinderen de woonkamer versierd, want vrijdag is Jorrit 34 jaar geworden. De ballonnen vielen bij de kids flink in de smaak.

Vrijdag moest Evi tot 12 uur naar school. Daarna hebben we thuis geluncht, nog wat gespeeld en geknutseld. ‘s Avonds zijn we uiteten geweest met Jorrit zijn familie. Dat was erg gezellig én lekker!

Zaterdag draaide Jorrit weer een dienst bij de Brandweer. Het was een drukke dag met 6 meldingen, dus de dag (en nacht) vloog voorbij.

Zondag kwamen vrienden bij ons eten, nog voor Jorrit zijn verjaardag. Dat was erg gezellig! Op zondag maken we sinds een tijdje een borrelplank. Dus dat deden we deze zondag weer, maar dan net even wat groter dan normaal.

Onze kookboeken