Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Ingezonden door Dewi: Kitkat M&M taart

  • Bakken


Kitkat M&M taart
Dewi heeft ons een heel lekker recept gestuurd voor Kitkat M&M taart. Het is niet moeilijk te bereiden maar als je met deze taart geen indruk maakt op je gasten, dan weten wij het ook niet meer. Heb je zelf ook een lekker recept? Stuur je recept (met foto) dan naar [email protected] of stuur je recept hier in.

Benodigheden:

  • Cake mix (ik heb Wolken Vanille Choco van Dr. Oetker gebruikt)
  • Banketbakkersroom
  • Poedersuiker (voor het glazuur)
  • Slagroom
  • Kitkats en M&M’s

Kitkat M&M taart
Bereidingswijze:
Bak de cake volgens de instructies op de verpakking en laat vervolgens goed afkoelen! Snijd de cake doormidden en smeer de banketbakkersroom op de onderkant en doe vervolgens de bovenkant van de cake weer op de onderkant met room.
Kitkat M&M taart
Meng de poedersuiker met een klein beetje water tot je een goede dikte voor glazuur heb. Smeer het glazuur op de zijkant van de taart en plak de Kit Kat er tegen aan. Houd met een touwtje of iets dergelijks de taart bij elkaar.
Kitkat M&M taart
Klop (in mijn geval) de slagroom en doe hierna zoveel slagroom naar keuze op de bovenkant van de taart en top af met M&M’s. Klaar! Je kan de Kitkat M&M taart nog even in de koelkast zetten totdat het glazuur hard is en je het touwtje om de taart los kan knippen.
Kitkat M&M taart
Heb je zelf ook een lekker recept? Stuur je recept (met foto) dan naar [email protected] of stuur je recept hier in.

Onze kookboeken