Nieuw kookboek: Lekker en Simpel Vegetarisch

WE HEBBEN NIEUWS!! En niet zomaar nieuws, maar we kunnen eindelijk van de daken schreeuwen dat er weer een nieuw kookboek uitkomt! Eind oktober al(!), ligt ons kookboek Lekker en Simpel Vegetarisch in de winkel. De titel verklapt eigenlijk bijna alles al, Vegetarisch is een boek met maar liefst 150 vegetarische recepten. Nieuwsgierig? Kijk dan vooral even verder, maar je kunt natuurlijk ook alvast een exemplaar reserveren. Reserveren kan onder andere hier bij Bol.com of bij Bruna en bij de lokale boekwinkel bij jou in de buurt.

Er is al heel vaak naar gevraagd en we liepen al de hele tijd met het idee rond, een ‘vegetarisch lekker en simpel kookboek’. Nu zijn we zelf geen vegetariërs, maar we eten regelmatig meerdere dagen van de week geen vlees of vis. In het begin vonden we het best een beetje zoeken naar wat er dan op tafel moest komen en kozen we regelmatig voor iets van een vleesvervanger. Misschien herken je dit wel. Zo was bij ons de kaasschnitzel een tijdje favoriet. Maar dat moest toch ook anders kunnen?!

Na verloop van tijd kwamen zelfs de kaasschnitzels Jorrit’s neus uit en zijn we een beetje gaan experimenteren met recepten van de site om te toveren tot iets vegetarisch. Na een paar maanden druk te zijn geweest met recepten uitwerken, koken en fotograferen kunnen we nu eindelijk laten weten dat het ons is gelukt om 150 lekkere en simpele vegetarische recepten te maken.

Of je nu één keer per week of de hele week vegetarisch wil eten, met ons nieuwste kookboek kun je wel even vooruit. Van ovenschotels, soepen, makkelijke pasta’s tot recepten met wraps, eenpansgerechten en nog veel meer. Echt voor ieder wat wils! Wees niet bang dat je allerlei gekke ingrediënten nodig hebt die je niet bij de supermarkt kunt vinden óf dat je uren druk bent met het maken van een lasagne, want alle recepten in het boek zijn simpel te bereiden en vaak ook nog snel klaar!

We zijn super blij met het resultaat. De recepten zijn stuk voor stuk bovenverwachting lekker geworden en het boek is heel toegankelijk. Je hoeft geen die hard vegetariër te zijn om met dit boek lekker aan de slag te gaan, al kun je als die hard vegetariër misschien ook zo nu en dan wel wat inspiratie gebruiken toch? 😉

Lekker en Simpel Vegetarisch ligt op 28 oktober al in de winkels. Om er zeker van te zijn dat jij het boek straks als een van de eerste in huis hebt kun je hier jouw exemplaar alvast reserveren. We zijn echt super benieuwd wat jullie van het boek vinden!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *