Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Win een superfood pakket!

 photo IMG_1891_zps1637ac13.jpg

Deze winactie is afgelopen! Het houdt niet op met de winacties op Lekker en Simpel. Na de vorige winacties is het weer tijd voor een leuke en gezonde winactie in samenwerking met Nutriboost. Je maakt namelijk kans op een pakket met superfoods! Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen die ontzettend veel voedingsstoffen bevatten. De meeste gezonde voedingsmiddelen hebben 2 of 3 bijzondere eigenschappen die goed voor de gezondheid zijn, superfoods bevatten vaak 12 of meer bijzondere eigenschappen. Daarnaast zitten superfoods boordevol met mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten.

Nutriboost

NutriBoost is een webwinkel waar heerlijke biologisch gecertificeerde superfoods en raw food worden verkocht. De missie van NutriBoost is om mensen te helpen bij het bereiken en ondersteunen van hun maximale gezondheid.

Wat kun je winnen?

Een super gezond pakket van Nutriboost met:

 • een zakje met biologische tarwegras (100 gr)
  tarwegras is een uitstekende bron van vitaminen, aminozuren en mineralen( calcium, ijzer, zink, magnesium, etc.) en geeft je daarnaast ook nog eens een energie boost.
 • een zakje met biologische cacaobonen (100 gr)
  Cacaobonen bevatten geen suikers, maar wel eiwitten, vetten, koolhydraten, vezels, ijzer en diverse vitaminen, waaronder vitamine B, C en E.
 • een zakje biologisch gerstegras (100 gr)
  gerstegras is rijk aan tal van vitaminen, waaronder vitamine A, B1, B2, B3, B6 en vitamine C en E, maar ook aan mineralen. De voordelen die aan gerstegras toegeschreven worden, zijn het verhelpen van immuniteitsziekten, hart- en vaatziekten en ouderdomsziekten zoals bijvoorbeeld hoge bloeddruk.
 • een zakje biologische kokospalmsuiker (100 gr)
  kokospalmsuiker heeft een lagere glycemische index dan reguliere suiker, agave of honing en het is vrij van conserveringsmiddelen.
 • een zakje biologische spirulina (100 gr)
  spirulina is een alg die in zout water voorkomt en is rijk aan vitaminen, eiwitten, essentiële aminozuren en essentiële vetzuren

De totale waarde van het pakket is ongeveer 40 euro!

 photo IMG_1894_zps7238de3c.jpg

Hoe maak je kans?

Laat onder dit artikel een reactie achter en like de pagina van Nutriboost op Facebook. Meedoen kan tot en met 23 september 2013. Wat zou jij met de producten uit het pakket doen?

Recepten met superfoods

 • tarwegras kun je verwerken in je smoothies, shakes of sapjes
 • super smoothie met cacaobonen, banaan en amandelmelk
 • gerstegras kun je toevoegen aan je sapjes, muesli, shakes en smoothies
 • kokospalmsuiker kun je mengen door je thee, koffie of shake of toevoegen aan je yoghurt, pap of ontbijtgranen.
 • spirulina kun je verwerken in je smoothies, shakes en sapjes

 photo IMG_1974_zpsfbb9166f.jpg

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.