Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

3 feestelijke non-alcoholische Welcome Drinks

  • Drinken

Running Dinner
Zoals jullie wel weten gaan wij een Running Dinner organiseren. Als je nu denkt: een Running Dinner, wat is dat: lees dan dit artikel met alle informatie en tips voor een Running Dinner. Wij gaan voor ons Running Dinner de Welcome Drinks verzorgen. Het lijkt ons leuk om de recepten die wij gaan maken met jullie te delen. De recepten zijn bedacht door Tess Posthumus, de beste vrouwelijke bartender van de wereld. Alle drankjes zijn heel erg simpel en snel te bereiden. In onderstaande video’s laten we jullie zien hoe je binnen een handomdraai drie lekkere Welcome Drinks op tafel zet.

Royal Club Winter Cinnamon
De Royal Club Winter Cinnamon is een echt winters drankje (zoals de naam al doet vermoeden) door het gebruik van kruidnagel, steranijs en kaneel. Super lekker en met een plakje sinaasappel op de rand van het glas, ziet het er ook nog eens heel feestelijk uit.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Royal Club Thai Tonic
Dit drankje heeft een Thaise twist door de koriander en de rode peper. Het is misschien een wat meer gewaagd drankje, maar toch erg lekker en binnen 5 minuten klaar.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Royal Club Rosemarie’s Pear
Dit drankje is persoonlijk onze favoriet. Door het gebruik van de plakjes peer en honing smaakt dit drankje lekker zoet. Echt een aanrader!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wil je ook een Running Dinner organiseren? Doe het snel en gemakkelijk via www.runningdinner.nl
– Dit artikel is in samenwerking met Royal Club geschreven. –

Advertisement

Onze kookboeken