Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x lente recepten

lente recepten

Het is inmiddels lente en de temperatuur loopt ook langzaam op. Wij komen al helemaal in de stemming en hebben daarom een paar lekkere lente recepten voor jullie uitgezocht. Veel plezier!

Kip-kerrie rijstsalade

Met een rijstsalade kun je een heleboel kanten op. Je kunt een rijstsalade als lunch of als hoofdgerecht serveren. Daarnaast kun je aan de rijstsalade de ingrediënten toevoegen die jij lekker vindt of die je nog in de koelkast hebt liggen. 

 photo 28222498-D623-49EC-B0DB-F90CD2B31A04_zpsxd69ghxv.jpg

Ciabatta met gerookte kip, lente ui en ijsbergsla

Zin in een lekker broodje voor de lunch? Maak dan eens deze ciabatta met onder andere gerookte kip, lente-ui en ijsbergsla.

 photo IMG_0580_zpsac94185b.jpg

Licht stamppot met rucola, zongedroogde tomaten en doperwten

Voor degene die denken dat je stamppot alleen in de winter kunt eten: probeer eens dit recept voor een lichte stamppot met rucola en zongedroogde tomaten! Het is een super lekker, simpel en snel recept!

 photo 2A2F88C2-C5B5-45BD-B5CF-C46BBBF5E6C7_zpskqvbbgc7.jpg

Doperwtensoep

Zin in een lekkere, snelle en gezonde maaltijd? Maak dan deze lekkere doperwtensoep! Binnen een mum van tijd staat dit gerecht op tafel. Stokbroodje erbij en een salade en klaar!

 photo IMG_8693_zpsb35c4b86.jpg

Aardappelsalade met tomaat, lente-ui, rucola en zelfgemaakte honing-mosterd dressing

Een aardappelsalade kun je snel bereiden en allerlei lekkere ingrediënten naar keuze aan toevoegen. Ik heb deze keer een aardappelsalade met natuurlijk aardappeltjes, rucola, tomaat, lente-ui en een honing-mosterd dressing gemaakt.

 photo IMG_0858_zps51617fef.jpg

Onze kookboeken