Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x taart recepten

 photo IMG_3000_zpsmwnap6dy.jpg

Goedemorgen! Vandaag ben ik, Sofie, jarig! Woehoe! Ik ben vandaag 24 jaar geworden en om dit een beetje met jullie te vieren (het liefste zou ik jullie allemaal op mijn verjaardag uitnodigen), laat ik vandaag vijf lekkere taart recepten aan jullie zien. Vanmiddag komt er nog een lekker feestelijk recept online, dus houd Lekker en Simpel in de gaten. Fijne dag! 🙂

Chocolade-oreo taart

We kunnen dan ook niet anders zeggen dan dat deze taart heerlijk was en ook nog eens heel simpel te bereiden want je hebt niet eens een oven nodig! We moeten jullie wel waarschuwen: de taart is ontzettend machtig! Deel de taart dus vooral met veel mensen en neem een niet al te grote punt. 

 photo IMG_1851_zps01abdb3a.jpg

Appeltaart zonder kneden

Deze appeltaart is wel heel anders dan een traditionele appeltaart met rozijnen maar dat maakt de taart niet minder lekker! Je hoeft geen deeg te kneden voor dit recept en je hebt maar een paar ingrediënten nodig!

 photo IMG_2117_zpsf0de43c9.jpg

Smeuige chocoladebrownie

Op zoek naar een heel lekker brownie recept? Maak dan dit recept! Super lekker maar wel erg machtig, dus deel de grote schaal met brownies vooral met veel mensen.

 photo IMG_3360_zps8ff46a45.jpg

Citroen-kwarktaart

Binnen 15 tot 20 minuten heb je de  citroen-kwarktaart gemaakt en dan is het alleen nog maar een kwestie van in de koelkast zetten en een paar uur wachten.

 photo IMG_6540_zps9eb7f829.jpg

Kruidnoten cheesecake 

Aangezien kruidnoten niet het hele jaar door worden verkocht, kun je de kruidnoten ook vervangen voor bijvoorbeeld bastogne koeken. Ook erg lekker!

Pepernoten cheesecake

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken