Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #17 – 2018

Achter de schermen #17 - 2018
Het is maandag, het weekend zit er alweer op helaas maar het is wel weer tijd voor een kijkje achter de schermen. Nieuwsgierig wat wij hebben uitgespookt de afgelopen week, kijk dan verder.

Afgelopen week hebben we besloten om onze scooter te verkopen omdat hij te weinig wordt gebruikt. Mocht één van jullie interesse hebben in een witte Vespa in een gebruikte staat dan horen we het 😉

Verder hebben we maandag een heleboel nieuwe recepten gemaakt voor de site. Hier alvast een voorproefje:


Dinsdag stond Jorrit in de keuken om recepten te maken voor de site. Mooie sokken he, haha!

We kregen een leuk pakketje van Bonduelle opgestuurd:
Daarin zat onder andere dit ‘gereedschap’. In eerste instantie hadden we geen idee wat het was mar jullie kwamen al snel via Instagram met het verlossende antwoord. Een avocadosnijder!

En ‘s Avonds at Jorrit Pizza en ik zelfgemaakte risotto.

Vrijdag, Koningsdag, zijn we even een rondje gaan lopen door Harderwijk. Het was gezellig druk, een beetje fris en er vlogen een heleboel super irritante vliegjes! Tussen de middag even een tosti gegeten op een terrasje. Terwijl wij een tosti aan het wegwerken waren zat Evi lekker aan een broodje met worst en een broodje fruit & groente spread.

Jorrit’s vader was vrijdag jarig, nee hij heet niet Willem Alexander ;-). ‘s Avonds hebben we gezellig met zijn allen gegeten.


Zaterdag zijn we even naar wat woonwinkels geweest om wat inspiratie op te snuiven. Is er toevallig iemand die ervaring heeft met een PVC vloer. Wij zagen deze PVC visgraat vloer en die zag er toch wel erg mooi uit. Daarna hebben we weer een tosti gegeten, dit keer bij het vliegveld van Lelystad.



Het blijft ook ZO leuk en gek om je eigen kookboek in de winkel te zien staan.

Zondag hebben we het achter de schermen artikel gemaakt, lekker geluierd en met Evi gespeeld. Inmiddels rolt Evi de hele kamer door en doet ze hard haar best om het kruipen onder de knie te krijgen. ‘s Avonds hebben we weer risotto gegeten omdat we niet zoveel in huis hadden. Deze keer met prei en boursin.

Onze kookboeken