achter de schermen

Achter de schermen #24 – 2018

achter de schermen
Een paar dagen later dan dat je van ons gewend bent, maar hierbij alsnog een kijkje achter de schermen bij Lekker en Simpel. We laten je weer zien wat we de afgelopen anderhalve week zoal hebben uitgespookt.

Vorige week maandag zijn er vloerenleggers in ons nieuwe huis begonnen met het leggen van de vloer. Hierbij zijn onze net gestuukte muren helaas op sommige plekken beschadigd, dus daar waren we wat minder blij mee. De vloer was ook even wennen omdat we eigenlijk tot nu toe steeds hele lichtgekleurde vloeren hebben gehad. We zijn inmiddels gewend en erg blij met het resultaat.

’s Avonds aten we even lekker wat super simpels, pasta met pestosaus. Jorrit at – zoals je op de foto kunt zien – kaas met pasta en pestosaus haha.

Dinsdag en woensdag waren we druk met de laatste loodjes voor ons vierde kookboek! Inmiddels zijn alle recepten gemaakt en ingeleverd bij de uitgeverij. Binnenkort zullen we met jullie een voorproefje van het nieuwe boek delen, spannend! Zelf zijn we enorm blij met het resultaat van boek 4 en vinden we het stiekem ons leukste kookboek tot nu toe!

Verder is Jorrit kijkt Jorrit, ondanks dat Nederland niet meedoet, alle wedstrijden van het WK voetbal ;-( Ook op het werk wordt er gewoon voetbal gekeken (wel in de pauze natuurlijk ;-))

Donderdagavond hebben we bij Sofie haar moeder gegeten.

Lekker wandelen met Evi.

Lekker met Evi uiteten bij Vapiano. Op deze foto kun je leuk zien dat de eerste tandjes van Evi aan het doorkomen zijn. Het valt tot nu toe gelukkig enorm mee met hoeveel last ze ervan heeft.

Verder aten we langs de weg deze “overheerlijke” croque monsieur. De binnenkant was nog lekker bevroren…. Toch bijzonder want de buitenkant ziet eruit alsof hij wat te lang in het tosti-ijzer heeft gezeten.

Evi aan het pootjebaden. Ook is Evi voor het eerst wezen zwemmen en dat vond ze best geinig.
Verder aten we onder andere nog een simpele pasta arrabiata met een salade en een broodje hamburger van de BBQ.

Onze kookboeken

3 reacties op “Achter de schermen #24 – 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *