Lekker en Simpel

Lekker en Simpel
Gebakken ravioli met romige pestosaus

Gebakken ravioli met romige pestosaus

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 10 min. bereidingstijd
    20 min. kooktijd
Gebakken ravioli met romige pestosaus

Het is jullie misschien al opgevallen dat ik, Sofie, helemaal gek ben op dumplings (met kip). Jorrit daarentegen kan je wakker maken voor een lekker bord pasta, lasagne bolognese, Spaghetti Aglio e olio of… gebakken ravioli. Bij gebakken ravioli moet ik toch echt een beetje aan dumplings denken, maar dan net even anders. Deze gebakken ravioli met romige pestosaus gaat zeker vaker op tafel komen!

Aan de slag met de gebakken ravioli met romige pestosaus

Kook de ravioli volgens de instructies op de verpakking. Snipper de ui en snijd wat cherry tomaatjes in vieren. Fruit de ui aan voor ongeveer 3-4 minuten in een pan met een beetje olie. Giet het water van de ravioli af en bak de ravioli vervolgens een paar minuten mee met de ui. Als de ravioli bruin begint te kleuren doe je de room, pesto en tomaatjes erbij. Meng alles even door elkaar en laat de saus opwarmen en dan kan het vuur uit. Verdeel de gebakken ravioli over twee borden. Beetje rucola erover, een snuf verse peper en eventueel nog wat (geroosterde) pijnboompitjes en geraspte kaas. Eet smakelijk!

Gebakken ravioli met romige pestosaus

Bewaar het recept voor de gebakken ravioli met romige pestosaus op Pinterest en bekijk hier onze andere pasta recepten!

Gebakken ravioli met romige pestosaus

Op zoek naar meer van dit soort lekkere recepten? Ons kookboek 200 hoofdgerechten staat er vol mee! Met maar liefst 200 recepten kun je voorlopig wel even vooruit.

Onze kookboeken

1 reactie op “Gebakken ravioli met romige pestosaus”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.