Lekker en Simpel

Lekker en Simpel
Kip goulash met macaroni

Kip goulash met macaroni

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 10 min. bereidingstijd
    20 min. kooktijd
Kip goulash met macaroni

Goulash is misschien iets dat je meer verwacht in de herfst en winterperiode, toch vonden we deze kip goulash met macaroni ook nu prima smaken! Door de macaroni doet het gek genoeg iets minder winters aan. Dus ik zou zeggen, duik vooral zelf de keuken in om dit lekkere recept eens te proberen! Je kunt overigens de kip ook vervangen door vegetarische kipstukjes om dit recept vegetarisch te maken.

Aan de slag met de kip goulash met macaroni

Snijd de kip en paprika in blokjes, snipper de ui en snijd de teentjes knoflook fijn. Giet een scheutje olie in een braadpan en bak de ui, knoflook en paprika aan voor 2-3 minuten. Doe dan de kruiden erbij en bak die even een minuutje mee. Dan doe je de tomatenblokjes en bouillon erbij. Doe de kipblokjes erbij en breng de boel zachtjes aan de kook. Laat de kip goulash een minuut of 15-20 pruttelen.

Dan kun je ondertussen mooi de macaroni koken. Na 15-20 minuten is de kip gaar en kun je de pasta en creme fraiche door de goulash mengen. Is de saus nog te dun? Doe dan wat allesbinder erdoor voordat je de macaroni in de pan doet. Even roeren en tijd om te serveren! Doe er eventueel nog wat verse kruiden over en smullen maar. Eet smakelijk!

Kip goulash met macaroni

Bewaar het recept voor de kip goulash met macaroni op Pinterest!

Kip goulash met macaroni
ook lekker
Vegetarische goulash

Vegetarische goulash

Goulashsoep

Goulashsoep

Romige pasta met pancetta

Romige pasta met pancetta

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.