Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango

  • Lunch

Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango
Vandaag delen we een heel lekker recept voor een lunchwrap met aardbeien, avocado, mango en de nieuwe Becel 100% plantaardig met jullie. Super simpel om te maken en heel erg lekker! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Steeds meer Nederlanders eten minder of helemaal geen vlees. Iedereen heeft daar zo zijn eigen redenen voor, de één doet het vanuit milieu oogpunt en de ander voor zijn of haar gezondheid. Wij vinden het zelf erg fijn om minimaal één keer in de week een maaltijd zonder vlees te maken. Dit hoeft helemaal niet moeilijk en ingewikkeld te zijn. Zo zijn wij zelf gek op een sandwich met hummus en avocado en lunchwraps met bijvoorbeeld sla, komkommer en tomaat.

Om jullie op weg te helpen om een keer een plantaardig recept te maken, delen we hieronder een recept voor een lunchwrap met onder andere aardbeien, avocado, mango en natuurlijk de nieuwe Becel. Becel 100% plantaardig is heerlijk van smaak en vrij van conserveermiddelen, lactose en kunstmatige kleur- en smaakstoffen.Lunchwrap met aardbeien, avocado en mangoRecept voor 4 wraps
Tijd: 15 min.

Benodigdheden:

  • 4 wraps
  • 10 aardbeien
  • 1 avocado
  • 1 mango
  • handje blauwe bessen
  • Becel 100% plantaardig
  • 1 tl ahornsiroop of agavesiroop
  • scheutje citroensap

Bereidingswijze:
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en snijd de aardbeien in stukjes. Snijd de avocado doormidden en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees van de avocado in stukjes. Schil de mango en verwijder de pit. Snijd de mango in stukjes. Doe de stukjes aardbei, avocado, mango en de blauwe bessen in een kom. Giet een scheutje citroensap over het geheel en breng op smaak met een scheutje ahornsiroop of agavesiroop. Meng alles goed door elkaar. Smeer de wraps in met een laagje Becel 100% plantaardig.Lunchwrap met aardbeien, avocado en mangoVerdeel een paar lepels van de salade over de wrap en rol hem op of vouw de wrap dubbel.

Tip: agavesiroop of ahornsiroop is gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt.
Tip: wil je de wraps meenemen? Rol ze dan op en wikkel ze in een stuk aluminiumfolie.
Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango Lunchwrap met aardbeien, avocado en mango
Dit artikel is in samenwerking met Becel gemaakt.

Onze kookboeken