TikTok pasta met kruidenroomkaas

TikTok pasta kruidenroomkaas

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen
  • 5 min. bereidingstijd
    25 min. oventijd
TikTok pasta met kruidenroomkaas

De TikTok pasta, of de gebakken feta pasta zoals wij hem zelf noemen, hebben we een tijdje geleden geprobeerd nadat we het zo ontzettend vaak waren tegengekomen. Niet veel later werden we via Instagram (volg je ons al?) getipt dat het ook erg lekker is met kruidenroomkaas. Dat moest natuurlijk geprobeerd worden.. en inderdaad erg lekker hoor de TikTok pasta kruidenroomkaas. Het schijnt overigens ook lekker te zijn met burrata in het midden, hebben we van horen zeggen.

Aan de slag met de TikTok pasta kruidenroomkaas

Verwarm als eerste de oven voor op 200 graden. Doe de cherrytomaatjes in een ovenschaal en besprenkel met wat olijfolie, zout en peper. Leg in het midden van de ovenschaal de kruidenroomkaas. Ook hierover een beetje olijfolie, zout en peper. Zet de ovenschaal nu voor 25 minuten in de oven. Kook ondertussen de pasta volgens de instructies op de verpakking. Snijd ondertussen een teentje knoflook fijn evenals wat blaadjes basilicum. Haal na 25 minuten de ovenschaal uit de oven en roer de tomaatjes en de kruidenroomkaas door elkaar, samen met de knoflook en verse basilicum. Meng dan de pasta erdoor en het is tijd om op te scheppen.

Tip: Mis je wat groente in dit recept? Voeg dan bijvoorbeeld lekker wat spinazie toe.

TikTok pasta met kruidenroomkaas

Bewaar het recept voor de TikTok pasta met roomkaas op Pinterest!

TikTok pasta met kruidenroomkaas
ook lekker!
wrap pizza met knoflooksaus

Wrap pizza met knoflooksaus

Griekse frittata met feta

Griekse frittata met feta

Vegetarische nasi

Vegetarische nasi

Onze kookboeken

1 reactie op “TikTok pasta kruidenroomkaas”
  • Jo

    Zo eenvoudig en heel lekker! Ik heb het niet gemist dat er geen gehakt in zat. Het was voldoende zo. Maar je zou er, als het uit de oven komt, nog prima bijv. een plakje ham (in stukjes gesneden) door kunnen roeren. Dit recept is echt een uitkomst als je eens snel moet of bij onverwachte visite. Bedankt voor dit recept, hoor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *