Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Achter de schermen #13 – 2019


Goedemiddag. We geven, zoals iedere maandag, weer een klein kijkje in ons leven. We laten zien wat we onder andere hebben gegeten, welke recepten we voor Lekker en Simpel hebben gemaakt en ook laten we een paar leuke pakketjes zien die we hebben ontvangen. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Maandag gingen we weer een paar uurtjes naar de Orchideeënhoeve, maar deze keer met Jorrit zijn ouders, oma, broer en schoonzus. Evi vermaakte zich weer uitstekend!

We aten deze week onder andere wraps met gehakt uit de oven. Daarbij maakte ik nog wat guacamole en tomatensalsa.  Verder aten we macaroni met gehakt, bloemkoolschotel met hampaprika-tomatensoep, wrappizza’s en frietjes bij Par Hasard in Almere.


Het was prachtig weer afgelopen week, dus we zijn veel buiten geweest. Evi vindt het super leuk om buiten te spelen, en wij zijn ook graag buiten, dus het was echt genieten!

Verder maakten we voor Lekker en Simpel ook weer wat lekkere recepten zoals een hartige broodpudding met focaccia, pastasoep en een wokschotel met biefstuk. Evi hielp met het maken van de foto’s 🙂

We kregen ook weer een aantal leuke pakketjes opgestuurd. Het blijft echt super leuk om een pakketje te krijgen, waarvan je niet weet wat erin zit. Deze week kregen we onder andere een pakket van Freshly Fish opgestuurd met daarin 6 pakketjes met verschillende soorten vis. Wij waren eigenlijk al een tijdje van plan om wat meer vis te eten, maar op de één of andere manier kwam dat er niet van. Bij Freshly Fish kun je een maandbox met vis bestellen. Het wordt thuisbezorgd en de vis is al gefileerd en gemarineerd. Daarnaast zitten er een aantal recepten in de box. Het is dus alleen nog maar een kwestie van de vis bakken en smullen maar! Wij gaan de box eens uitproberen 🙂

Ook kreeg Evi een pakketje van Ella’s Kitchen met nieuwe knijpzakjes en snacks. Nou de knijpzakjes werden meteen goedgekeurd, en vielen erg goed in de smaak. Vooral voor onderweg of voor op vakantie vind ik deze zakjes super handig!

Van Starbucks ontvingen we hun nieuwe producten zodat je thuis ook een lekker kopje Starbucks koffie kunt zetten. Zo verkopen ze onder andere koffiebonen en capsules voor de Dolce Gusto en Nespresso in de supermarkt, errrrg leuk en vooral lekker!

Nou dat waren onze foto’s van deze week weer. Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

Onze kookboeken