Achter de schermen #37 – 2018


Helaas… het is weer maandag en het weekend zit er alweer op. Zoals iedere maandag is het ook vandaag weer tijd voor een kijkje achter de schermen en laten we je zien wat we de afgelopen week zoal gedaan en gegeten hebben. Kijk je mee?

Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag stonden vooral in het teken van het maken van allerlei nieuwe lekkere recepten voor de website. Hieronder een aantal voorproefjes van wat er nog gaat komen. Een aantal van deze recepten staat al online want we waren door de vakantie naar Griekenland een beetje door onze voorraad heen.


Verder hadden we al een tijdje niets aan onze tuin kunnen doen en dat was duidelijk zichtbaar! Er moest hoog nodig even gras gemaaid worden en ook wat worden gedaan aan het onkruid. Het gras was inmiddels zo hoog dat de grasmaaier er flink wat moeite mee had, Jorrit had er echt zin in! šŸ˜›

Woensdag was Evi weer een dagje naar oma zodat er lekker doorgewerkt kon worden. Lekker boekje lezen! Wel ondersteboven haha!

Verder ontvingen we afgelopen week nog twee leuke pakketjes, namelijk een wokpakket om te vieren dat het de komende maand woktober is!

En vandaag is het schijnbaar de dag van de koffie. Daar horen natuurlijk lekkere koekjes bij!

Deze leuke kast hebben we op de kop kunnen tikken. Nu nog druk op zoek naar leuke dingen voor in de kast.

Zaterdag zijn we voor het eerst naar de Sligro geweest. Daar scoorde we deze siroopjes. Sofie is dol op chai tea, dus die fles is vast zo leeg.

’s Avonds aten we deze lekkere ovenschotel, een ovenschotel met bloemkool, aardappel, gehakt en kaas. Vooral Evi is dol op gerechten met bloemkool en aardappel.

Zondag zijn we met Sofie haar zus en kinderen naar de OrchideeĆ«hoeveĀ geweest, was gezellig!

We hadden nog wat van de bloemkool-ovenschotel over voor Evi. Maar er was ook gehakt over, dus hebben we weer eens zelf kapsalonĀ (< klik voor het recept) gemaakt. Dat was een flinke tijd geleden weer eens erg lekker.
Zelfgemaakte kapsalon
Oh en de eerste druk van ons nieuwe kookboek is bijna uitverkocht! Heb jij al een exemplaar in huis? Wees er snel bij voordat het boek misschien wel een tijdje is uitverkocht in afwachting van een herdruk! Bestellen kan onder andere hier.
Ons kookboek is vanaf vandaag te koop!

Onze kookboeken

2 reacties op “Achter de schermen #37 – 2018”
  • Reina

    Altijd leuk om te lezen ā€˜Achter de schermenā€™! Mis jullie vlog wel. Hopelijk komt er snel weer een vlog online? Zo niet, misschien kunnen jullie de lezers/kijkers laten weten hoe of wat? Benieuwd!

    • Lekker en Simpel

      Dankjewel! De laatste tijd hebben we het erg druk gehad waardoor het vloggen er nogal bij inschoot. Hopelijk kunnen we de video’s en het vloggen toch weer oppakken, want we vinden het heel erg jammer dat we nu alweer eventjes niet geupload hebben šŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *