achter de schermen

Achter de schermen #44 – 2018

achter de schermen
Hallo allemaal, het is maandag en dus weer tijd voor wat foto’s van ‘achter de schermen’. We hebben vorige week weer wat lekkere gerechten voor Lekker en Simpel gemaakt en ik ging aan de slag met het pimpen van een Ikea keukentje voor Evi. Benieuwd? Kijk dan snel verder.

We hebben vorige week weer allemaal lekkere dingetjes voor de website gemaakt zoals deze koekjes met banaan. Het recept komt uiteraard binnenkort online. Evi had super veel lol in onze wasmand. Helemaal als ik haar een stukje achter mij aantrok haha.

Wij hebben voor Evi een klein keukentje van Ikea gekocht voor Sinterklaas/Kerst. We hebben hem alvast op tijd gekocht omdat ik hem een ander kleurtje wilde geven. Ik heb dus dit weekend het hele keukentje in de grondverf gezet en daarna in een soort groene kleur geschilderd. Inmiddels ben ik bezig om hem in elkaar te zetten en moet ik daarna nog even de puntjes op de i zetten. Als het keukentje helemaal klaar is, laat ik het eindresultaat nog zien!

Bij de Aldi vond ik ook nog deze houten keukenmixer. Die heb ik dus ook maar alvast gekocht voor in de keuken van Evi.

We aten deze week onder andere kip tikka massala, pizza, bloemkool-ovenschotel met ham, kippensoep, pasta met gehaktballetjes en hutspot. Helaas heb ik niet overal meer een foto van, maar gelukkig staan van de meeste gerechten een recept online.


Zondag hadden we een heerlijk dagje. Eerst hebben we een beetje uitgeslapen, daarna lekker is huis gerommeld en wat klusjes gedaan. ’s Middags lunchten we met een broodje van de Subway. Na de lunch deed Evi een dutje en konden wij even wat voor onszelf doen. Dat betekende dat ik nog even verder ging met het keukentje van Evi. Na het dutje hebben we nog even Beer uitgelaten, vervolgens gegeten en nog wat gespeeld totdat Evi naar bed moest.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *