Achter de schermen week 48 – 2021

In dit nieuwe kijkje achter de schermen zie je weer wat we afgelopen week zoal hebben uitgespookt. Van een verjaardag en meerdere keren gourmetten tot een ‘strandwandeling’ en kinderyoga. Kijk je mee?

Maandag kon Evi weer niet wachten om naar school te gaan. Wel handig want zo hebben we ook geen moeite met aankleden of ontbijten haha. Terwijl ik Eef naar school bracht, bracht Jorrit Melle naar de gastouder. Daarna zijn we snel achter de computer gekropen om de nodige klusjes te doen voor de site. Zo waren we onder andere bezig met een artikel over de meestegstelde vragen over onze kookboeken. Dat artikel kun je hier vinden. Tussendoor ook nog even een videobelafspraak gehad en voor we er erg in hadden was het weer tijd om de kleintjes op te halen.

Dinsdag was nagenoeg hetzelfde verhaal. Behalve dat we op dinsdag altijd nog even de kaasboer langs krijgen met verse kaas en Jorrit eind van de middag nog pianoles had.

Die avond, toen de kleintjes op bed lagen en we een kop koffie hadden gedronken heb ik alvast de woonkamer een beetje versierd want de volgende dag….

Was Jorrit Jarig!! Hieperdepiep hoera!

Na een kopje koffie en een gebakje, was het tijd om de keuken in te duiken want het was gewoon een kookdag die dag. Eind van de middag trakteerde Jorrit zichzelf nog even op een ritje op de racefiets en daarna kwamen er gezellig vrienden kaasfonduen.

Donderdag moesten de recepten die we de dag ervoor hadden gemaakt uitgewerkt worden en hier en daar moest nog iets worden aangepast. Terwijl Jorrit daar druk mee was en Melle een ochtenddutje aan het doen was, was ik de tafel gezellig aan het dekken. Want voor een hele leuke samenwerking ‘moesten we weer gourmetten’ tussen de middag, wat een straf haha.

‘s Avonds ging Jorrit weer naar de brandweer en ondertussen was ik, samen met een andere moeder, bezig om cadeautjes in te pakken voor het sinterklaasfeest op school.

Vrijdagochtend ging Jorrit vroeg, nog even voor de voorspelde buien uit, een rondje fietsen om daarna nog even wat dingetjes op de computer te doen. Verder hebben we die dag nog wat mailtjes weggewerkt en andere klusjes gedaan. ‘s Avonds kwamen de buren gezellig een hapje eten en aangezien het huis nog naar gourmet rook van de dag daarvoor, hebben we ook die avond gezellig gegourmet. Waarom ook niet! Die avond mochten Eef en Melle weer hun schoentje zetten, dus mocht ik weer wat inpakken. Had nog niet genoeg ingepakt deze week haha.

Het weekend hebben we nog wat verjaardagsvisite over de vloer gehad, gewandeld op het strandje om de hoek, naar het tuincentrum geweest, geluierd, geknutseld, spaghetti aglio e olio gegeten, piano gespeeld en kinderyoga gedaan.

Tot slot kregen we afgelopen week te horen dat het erg hard gaat met Elke dag. Er zijn nog maar weinig boeken op voorraad en de herdruk komt pas na de feestdagen. Mocht je Elke dag nog op een verlanglijstje hebben staan, dan is het slim om het boek snel in huis te halen voordat het tijdelijk is uitverkocht 😉 Je kunt Elke dag onder andere hier bestellen.

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *