Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel Weekmenu #6

Lekker en Simpel Weekmenu #6
Super leuk dat onze weekmenu’s zo in de smaak vallen bij jullie. Daarom vandaag weer een weekmenu voor jullie met lekkere en simpele recepten. Denk aan een simpele maaltijdsalade met kip en rode linzensoep. Benieuwd? Kijk dan gauw verder. Alle weekmenu’s die we tot nu toe gemaakt hebben, kun je hier vinden.

Maandag – maaltijdsalade met kip
Maandag beginnen we makkelijk met een snelle maaltijdsalade met kip. Lekker, simpel en staat snel op tafel.
Maaltijdsalade met kip
Dinsdag – taco’s met gehakt
Deze taco’s staan binnen een handomdraai in de oven. Dan is het een kwestie van 10-15 minuutjes geduld en dan: aan tafel!
Taco's met gehakt
Woensdag – Rode linzensoep
Voor de woensdag staat een simpel, lekker en voedzaam soepje op het menu, namelijk rode linzensoep. Maak een lekkere grote pan met soep zodat je de restjes kunt invriezen.
rode linzensoep
Donderdag – Hete bliksem met falafel
Voor de donderdag hebben wij het volgende gerecht uitgezocht: hete bliksem met falafelballetjes. Super lekker en simpel om te maken! Helemaal als je kant-en-klare falafelballetjes gebruikt.Hete bliksem met falafelVrijdag –  Lasagne met tonijn en mascarpone
Voor vrijdagavond hebben we deze super lekkere lasagne met tonijn en mascarpone uitgezocht. Maak eventueel dit gerecht alvast donderdagavond, dan hoef je hem vrijdagavond alleen nog maar in de oven te schuiven.
lasagne
Alle weekmenu’s die we tot nu toe gemaakt hebben, kun je hier vinden.

 

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken