Achter de schermen #13 – 2018


Vandaag laten we je weer zien wat we gegeten hebben afgelopen week en wat we verder zoal hebben uitgespookt.

We begonnen de week met een lekker visje in Harderwijk. Sofie at kibbeling en Jorrit at visfriet.

Dinsdag waren we uitgenodigd voor een heerlijke lunch bij Becel. Jorrit bleef thuis om op Evi te passen en Sofie reisde af naar Rotterdam. Heen ging dat prima, terug leek het wel een eeuwigheid te duren door alle files.

Woensdag ontvingen we nog een leuk pakketje met daarin de ingredienten voor een heerlijke lunch. De timing was ook nog eens perfect, het pakket werd vlak voor lunchtijd bezorgd. Sofie dook daarom gelijk de keuken in om een heerlijke sandwich met appel, spinazie, komkommer en geitenkaas te maken.

’s Avonds aten we spaghetti met Jorrit zijn favoriete pastasaus (klik hier voor het recept).

Donderdag was het eindelijk weer eens zover. Pizza!! We hadden Jorrit zijn broer uitgenodigd om gezellig mee te eten.

Vrijdag was het weer tijd om aan ons nieuwe kookboek te werken. Dat doen we meestal al vroeg in de ochtend. Zo was Jorrit al om 10:45 uur een lekker kipgerecht aan het proeven. En met lunchtijd stond dit op tafel.

Zaterdag stond er na een potje lekker squashen een simpele maaltijd op tafel, zelfgemaakte kippensoep en een broodje met zelfgemaakte kruidenboter. Evi at ook gezellig mee en had lekker haar voetjes op tafel.


Zondag, eerste paasdag, hebben we ’s ochtends ge-paasbruncht bij Sofie haar moeder. Dat was erg lekker en erg gezellig!

’s Avonds hebben we bij vrienden gegeten, kaasfondue! Ook dat was erg gezellig. Evi had het alleen minder naar haar zin die avond. Misschien een tandje dat aan het doorkomen is? Helaas geen foto’s gemaakt van het eten.

Onze kookboeken

1 reactie op “Achter de schermen #13 – 2018”
  • Md

    De geitenkaas van Beemster zat bij mijn jumbo bestelling als cadeautje. Ik heb hem nog niet geproefd. Ben benieuwd ik vind de gewone Beemster erg lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *