Achter de schermen #33 – 2017


Hallo allemaal! Vorige week hadden we geen ‘achter de schermen’ omdat ik net was bevallen van kleine Evi en we zondagavond pas uit het ziekenhuis kwamen. Deze week dus weer een kleine update hoe het met ons drieën gaat.

Zaterdag 9 september ben ik om 16:17 uur bevallen van Evi. Helaas ben ik heel veel bloed verloren en moest ik na de bevalling meteen naar de operatiekamer om het bloeden te stoppen en te kijken waar het vandaan kwam. Uiteindelijk heb ik extra bloed gekregen en zijn we zondagavond naar huis gegaan. Inmiddels zijn we nu meer dan een week verder en hebben we eindelijk een beetje een ritme gevonden. Ook gaat het met mij eigenlijk weer goed en ben ik ook weer lekker naar buiten geweest.

Afgelopen zaterdag was onze super fijne en aardige kraamverzorgster Froukje voor het laatst. Het was wel even gek om na bijna een week afscheid van haar te nemen. Van te voren leek het ons heel gek, iemand in je huis die je niet kent en die allemaal dingen voor je gaat doen, maar het was super fijn. Vooral omdat je haar alles kan vragen en zij je overal mee kan helpen. Jorrit heeft vanaf vandaag nog 1,5 week vrij, dus dat is heerlijk. Ook hebben we inmiddels een heleboel geboortekaartjes verstuurd. Er komt nog een apart artikel online over het geboortekaartje, want we vinden hem echt zo leuk geworden! Ook hebben we echt super veel leuke cadeautjes en kaartjes gekregen voor kleine Evi.


Trouwens ik had, voordat ik was bevallen, allerlei maaltijden gemaakt en die ingevroren in de diepvries. Ik was hier echt ontzettend blij mee de eerste week, want je wil toch lekker en gezond eten maar je hebt geen zin om lang in de keuken te staan. De maaltijden die ik had ingevroren waren: bolognesesaus (meerdere porties), nasi, tomatensoep en lasagne. Voor de rest hebben we nog pizza en couscoussalade gegeten.

Onze kookboeken

32 reacties op “Achter de schermen #33 – 2017”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *