hutspot recepten

5x hutspot recepten

hutspot recepten
Het is eindelijk herfst en dus kunnen we weer lekker aan de hutspot! Toch wel een van de favoriete herfst/wintergerechten wat ons betreft. Ons hutspot recept is in de herfst en wintermaanden denk ik wel het meest populaire recepten van de website. Maar naast het ‘gewone hutspotrecept’ hebben we nog een aantal hele lekkere variaties online staan. Klik daarom snel verder om de vijf hutspot recepten te bekijken.

1. Hutspot 
Het basis recept voor hele lekkere hutspot, het meest populaire recept van lekker en simpel gedurende de herfst en wintermaanden. Serveer er lekker een rookworst bij of wat gebakken spekjes en smullen maar. 
2. Rosti hutspot
Zin in hutspot maar wat minder tijd en geen zin om de aardappels te stampen? Dan is deze rosti hutspot de uitkomst! Deze hutspot is nog eenvoudiger om te maken maar minstens net zo lekker!
3. Hutspot met pastinaak
Pastinaak, een vergeten groente, en zelf vergeten we hem ook regelmatig. Dit recept is een van de weinige recepten met pastinaak die op de website staan. De pastinaak geeft de hutspot een lekkere zoetige/anijsachtige smaak, erg lekker en zeker een blijvertje.

4. Hutspot met zoete aardappel
Maak de hutspot net wat gezonder door zoete aardappels te gebruiken in plaats van gewone gekookte aardappelen. Geeft ook net weer een andere smaak. Beetje rucola en pijnboompitten erdoor, eventueel nog een beetje tomatensalsa, en je hebt een lekker verfrissend hutspot recept. 
5. Hutspot ovenschotel
Een van Jorrit zijn favoriete hutspot recepten is de hutspot ovenschotel. Waarom? Omdat er nog een lekkere laag kaas over gaat.

Bewaar deze hutspot recepten op Pinterest!
hutspot recepten

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *