Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel Weekmenu #8

Lekker en Simpel Weekmenu #8
Super leuk dat onze weekmenu’s zo in de smaak vallen bij jullie. Daarom vandaag weer een weekmenu voor jullie met lekkere en simpele recepten. Denk aan een simpele maaltijdsalade met kip en rode linzensoep. Benieuwd? Kijk dan gauw verder. Alle weekmenu’s die we tot nu toe gemaakt hebben, kun je hier vinden.

Maandag – Snelle nasi
Maandag beginnen we met een lekker, simpel en snel recept, namelijk ons recept voor nasi. Het is onze eigen versie met groenten die we nog in de koelkast hadden liggen. Lekker met wat blokjes kip en satesaus erbij.
Snelle nasi
Dinsdag – Bloemkoolovenschotel met paprika en kerrie
Dinsdag maken we deze simpele bloemkoolovenschotel met aardappel, paprika en kerrie.Erg lekker, gemakkelijk en je kunt het goed bewaren in de koelkast, zodat je bijvoorbeeld na een drukke dag niet ook nog lang in de keuken hoeft te staan. 
Bloemkoolovenschotel met paprika en kerrie
Woensdag – Bladerdeegpakketjes met kip en doperwten
Wij hebben deze bladerdeegpakketjes gevuld met onder andere kip maar je kunt natuurlijk ook een vegetarische variant maken of eentje met bijvoorbeeld ham en doperwtjes. Salade erbij en klaar!
Bladerdeegpakketjes met kip en doperwten
Donderdag – Gado gado wraps
Deze gado gado wraps zijn verrukkelijk en eigenlijk helemaal niet zo moeilijk om te maken. Je kunt een deel van het gerecht ook prima van te voren maken, zoals het koken van de eieren en de sperziebonen.
Gado gado wraps
Vrijdag – Tortellini salade
We eindigen de week met dit lekkere, simpele en snelle recept voor een tortellini salade met tonijn en komkommer. Heel erg lekker en het staat ook nog eens zo op tafel.
Tortellini salade
En dat was het weekmenu voor deze week weer. Fijne zondag!

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken