Lekker en Simpel

Lekker en Simpel
lunch wrap met avocado

Lunch wrap met avocado en cheddar

  • Lunch
  • 2 personen
  • 5 min. bereidingstijd
    5 min. baktijd
lunch wrap met avocado

Op Instagram was een trend gaande, een soort gevouwen wrap tosti. We zagen het zoveel voorbijkomen en het zag er zo goed uit, dat moesten we natuurlijk zelf ook proberen. We hebben een lunch wrap met avocado en cheddar gemaakt. Binnenkort komt er ook nog een andere lekkere variant voorbij. Ook gek op wraps? Neem dan eens een kijkje tussen onze categorie met wraps recepten.

Aan de slag met de lunch wrap met avocado

Snijd de tomaat doormidden en verwijder het vruchtvlees. Snijd daarna de tomaat in kleine blokjes en doe een klein snufje zout en peper en wat basilicum over de tomaat. Snijd de gerookte kipfilet in kleine stukjes. Maak de avocado open, verwijder de pit en haal het vruchtvlees eruit. Prak de avocado met een vork. Dan is het nu tijd om de wrap te beleggen. Verdeel op vier plekken de ingrediënten, bijvoorbeeld linksonder avocado, links boven geraspte cheddar, rechtsboven kipfilet en rechtsonder de tomaat. Snijd de wrap van onder tot het midden door en vouw dan de wrap op (zie de foto).

Bak de wraps dan een paar minuutjes in een koekenpan of onder de tostigrill.

Dit receptje is super simpel om te maken en je kunt lekker variëren met de vulling. Leuk ook om samen met de kinderen te maken.

lunch wrap met avocado

Bewaar het recept voor de lunch wrap met avocado op Pinterest!

lunch wrap met avocado
Bolognese wraptaart

Bolognese wraptaart

Wraps uit de oven

wraps met kip en rijst

Wraps met kip en rijst

Onze kookboeken