Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x bloemkool

Ik was nooit fan van bloemkool. Ik vond het een ouderwetse, zompige groente met weinig smaak. Totdat ik een keer een afgeprijsd voorgekookt zakje bloemkool en andijvie kocht. Wat smaakt dat lekker in combinatie met een pittige pasta of rijst met tandoori! En je wokt het gewoon mee met de andere groenten. Nu heb ik zelfs een krop bloemkool gekocht en ik ben van plan lekker te experimenteren. Deze recepten helpen mij (en jou!) op weg.

Taco’s met bloemkool

Bloemkooltaartjes uit de oven
Bloemkooltaartjes uit de oven
Geroosterde bloemkool uit de oven
 photo IMG_1488_zps138a0173.jpg
Paprika bloemkoolrijst
 photo IMG_8957_zps177c0ade.jpg
Bloemkoolcurry
 photo IMG_8652_zps5aa45c48.jpg

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.