Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

5x lekkere dipsausen

Hoewel ik dol ben op groenten, vind ik een blaadje sla op zichzelf vrij saai. Het is lekker knapperig, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Toch eet ik graag salades, omdat bladgroenten extreem gezond zijn. Een manier om die bladeren naar binnen te werken, is door een lekkere theelepel dipsaus of dressing eraan toe tevoegen. En dan heb ik het natuurlijk niet over suikerige nep-guacamole, maar over een heerlijke dipsausje die binnen vijf minuten maakt en die elke salade verandert in een super maaltijd. Lees hier over mijn top 5 dipsausjes.

Pittige yoghurt-basilicum dip 
Pittige yoghurt basilicum dip
Guacamole van echte avocado’s 
Guacemole dip
Pompoenhummus
Pompoenhummus
Paprikadip
Paprikadip
Zelfgemaakte pesto
Pesto maken

Onze kookboeken