5x onze favoriete pastagerechten

pastagerechten
Pasta: wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Vandaag laten we onze favoriete pastagerechten allertijden zien. Alle gerechten zijn simpel om te maken en de meeste staan ook nog eens snel op tafel.

Pasta-ovenschotel met gerookte kip
Deze pasta-ovenschotel hebben we laatst weer herontdekt en smaakt zo ontzettend lekker! Echt een aanrader. Ook de volgende dag is het nog smullen van dit gerecht.
Pasta-ovenschotel met gerookte kip
Pasta kip-pesto saus
Wij zijn niet de enige die zo gek zijn op dit gerecht, ook bij jullie valt pasta kip-pesto saus heel goed in de smaak. Super simpel gerecht maar oh zo lekker!
Pasta kip-pesto saus
Simpele pasta met gerookte kip, mozzarella en rucola
Merken jullie het al? Wij houden van gerookte kip en rucola (in combinatie met pasta). Super lekker en heel erg simpel. Binnen een mum van tijd staat dit gerecht op tafel.
 photo IMG_1274_zpse0807658.jpg
Pasta boursin
Wat moeten we hier nou over zeggen: wij houden gewoon van pasta en boursin! Ook wel pasta boursin. ZO lekker! Als we niet weten wat we moeten eten, eten we dit.
 photo IMG_0695_zpscb5f2709.jpg
Ravioli met rucola, tomaat, ui en knoflook
En ja: ook dit gerechtje is echt een aanrader. Simpele smaken maar ontzettend lekker! Als je verse pasta gebruikt, dan is dit gerecht helemaal snel klaar.
 photo IMG_1961_zps79d90490.jpg

Ben jij ook zo dol op pasta? En wat is jouw favoriete pastagerecht?

Onze kookboeken

7 reacties op “5x onze favoriete pastagerechten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *