Lekker en Simpel

Lekker en Simpel
7x pasta binnen 20 minuten

7x pasta binnen 20 minuten!

7x pasta binnen 20 minuten
Heb je ook wel eens van de dagen dat je alleen maar van hot naar het aan het racen bent? En oh ja… dan moet er ook nog wat te eten op tafel komen. Je kunt dan gaan voor een kant-en-klaar maaltijd, of je duikt even snel de keuken in voor een supersnelle pasta die binnen 20 minuten op tafel staat! We hebben zeven lekkere pastagerechten voor je uitgezocht die binnen een handomdraai op tafel staan, zit er wat lekkers voor je tussen?

1. Pasta Boursin
Dit is toch wel onze favoriet uit dit lijstje. Regelmatig als we weinig tijd hebben verschijnt de pasta Boursin weer op tafel. De ene keer met kipfilet, de andere keer met gebakken spekjes of met zalm.
pasta boursin
2. Pasta arrabbiata 
Nog zo’n lekker snel pastagerecht, deze pasta arrabbiata. Een lekkere simpele pasta met een pittige tomatensaus. Afmaken met een beetje kaas en binnen 20 minuten kun je aan tafel.
Pasta arrabbiata
3. Pasta pesto met spinazie en zalm
Pasta pesto, het is een enorm populair gerecht op onze website. Deze variant met spinazie en zalm is extra lekker en staat ook binnen een poep en een scheet op tafel. Een ideaal gerecht voor een drukke doordeweekse dag en je hebt toch nog wat groente binnengekregen.
Pasta met spinazie en zalm
4. Pasta met broccoli en kip
Ook deze pasta met broccoli en kip behoort tot de recepten die zo klaar zijn. Het is slechts een kwestie van kip bakken, pasta en kip koken, op smaak brengen en aan tafel.
Pasta met broccoli en kip
5. 3-kazen pasta met broccoli
Kaasliefhebbers opgelet! Een pasta met 3-kazen die ook nog eens razendsnel klaar is, wat wil je nog meer? Nou een beetje groente misschien? Ook daar hebben we aan gedacht in de vorm van broccoli. Eet smakelijk!
3-kazen pasta met broccoli
6. Romige pasta met bloemkool
Deze romige pasta met bloemkool is hier in huis ook altijd weer een hit.
Romige pasta met bloemkool
7. Pasta carbonara met chorizo en courgette
Mocht zelfs 20 minuten in de keuken te lang zijn, dan moet je deze pasta carbonara met chorizo en courgette eens proberen. Dit gerecht tover je namelijk met een kleine 15 minuten op tafel, veel sneller gaat het niet worden.
Pasta carbonara met chorizo en courgette
Bewaar de 7x pasta binnen 20 minuten op Pinterest!
7x pasta binnen 20 minuten klaar

Mis geen enkel recept!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang nieuwe recepten in je mailbox!

We sturen je geen spam. Lees meer in ons privacy beleid.

Onze kookboeken