Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Ei wraps met ham en kaas

  • Lunch
  • 2 personen
  • 5 min. bereidingstijd
    5 min. baktijd
ei wraps met ham

Een tijdje geleden hebben we een Koreaanse ei tosti online gezet, dat werd een flinke hit op Instagram. Een paar weekjes terug kregen we een berichtje van iemand dat ze het recept had gemaakt, maar dan met wraps aangezien ze geen brood in huis had. Dat klonk ons ook wel erg lekker in de oren en zo zijn we aan de slag gegaan met deze ei wraps met ham en kaas. Lekker als lunch of als avondeten met een kopje soep erbij.

Aan de slag met de ei wraps met ham en kaas

Snijd de bosui in dunne ringetjes. Klop drie eieren los, samen met de helft van de gesneden bosui, een snufje peper en een snufje paprikapoeder. Giet een scheutje olie in een pan en doe de losgeklopte eieren erbij. ‘Doop’ de wrap in het ei mengsel (in de pan) en draai de wrap meteen om zodat de andere kant ook ook bedekt is met ei. Zodra het ei gaar is, draai je de hele wrap (inclusief ei) om. Beleg de bovenkant met plakjes kaas en ham. Laat even kort bakken en vouw daarna dubbel.

Tip: Geen fan van ham? Gebruik gerust iets anders als ‘topping’. Bijvoorbeeld wat geroosterde paprika, kipfilet en/of tomaat.

Bekijk ook de video van dit recept op Instagram:

ei wraps met ham

Bewaar het recept voor de ei wraps op Pinterest en bekijk hier onze andere lunchrecepten en tosti recepten!

ei wraps met ham
ook lekker
lunch wrap met avocado

Lunch wrap met avocado en cheddar

Lunchwrap met roerei en chorizo

Broodje ei caprese

Broodje ei caprese

Onze kookboeken