Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Lekker en Simpel Weekmenu #4

Lekker en Simpel Weekmenu #4
Super leuk dat onze weekmenu’s zo in de smaak vallen bij jullie. Daarom vandaag weer een weekmenu voor jullie met lekkere en simpele recepten. Denk aan een simpele hartige taart en een maaltijdsalade met aardappel en tonijn. Benieuwd? Kijk dan gauw verder.

Maandag
 photo 40CFD347-AAFF-4322-83B9-60F4ADA6D7E7_zpsslbyuath.jpg
Hartige Mexicaanse taart

Voor de maandag hebben we een hele lekkere hartige Mexicaanse taart voor jullie. Als je een zakje voorgesneden groenten gebruikt, is dit recept nog sneller klaar. Als de hartige taart in de oven zit, kun je ondertussen de tafel dekken en bijvoorbeeld de was doen ­čśë

Dinsdag
Kip tandoori met bloemkool
Kip tandoori met bloemkool
Dit lekkere recept voor kip tandoori met bloemkool en rijst is in ongeveer 25 minuten

Woensdag
 snelle en slanke pasta
Pasta met courgette en champignons
Voor de woensdag hebben we een lekker snel pastarecept voor jullie uitgezocht. Je hebt maar een paar ingredi├źnten nodig en dan staat dit gerecht binnen een mum van tijd op tafel.

Donderdag
Maaltijdsalade met aardappel en tonijn
Maaltijdsalade met aardappel en tonijn
Op donderdag eten we een maaltijdsalade met aardappel en tonijn. Je kunt deze salade ook prima een paar uur of een dag van te voren maken, zodat je hem ‘s avonds alleen nog maar uit de koelkast hoeft te halen, broodje erbij en klaar!

Vrijdag
Italiaanse wraptaart
Italiaanse wraptaart
Om het weekend in te luiden maken we op vrijdag een Italiaanse wraptaart. Het gerecht ziet er misschien een beetje ingewikkeld uit, maar het is eigenlijk heel makkelijk om te maken.

Lekkere┬áidee├źn voor het weekend:

Fijne zondag!

Onze kookboeken