Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

10x de lekkerste tosti’s

Als er iets is dat we graag eten als lunch is het wel een tosti. Zeker een keer per week staat er wel een tosti op het menu. Even geleden hebben we een tijdje geëxperimenteerd met tosti’s en wekelijks een nieuwe variant geprobeerd. Inmiddels staan er dan ook een heleboel lekkere tosti’s op de website. Vandaag zetten we de 10 lekkerste tosti’s op een rijtje. Onze favoriet? De knakworst tosti, ook wel de knosti, of toch de tosti met roerei?!

Tosti knakworst

Knakworst op een tosti, dat we die tip niet eerder hebben gekregen! Zo simpel, maar zo lekker. Deze ‘knosti’ scoort ook erg goed bij de kinderen!

Tosti met roerei

Een van de tosti’s die zeer vaak op tafel staat, de tosti met roerei. Dus liefhebber van roerei? Probeer het dan ook eens op een tosti met ham en kaas!

Tosti bolognese

Nog een klein restje bolognesesaus over? Zeker niet weggooien, maar maak er de volgende dag deze lekkere tosti bolognese van. Aanrader hoor!

Kip pesto tosti

De combinatie van kip en pesto scoort eigenlijk altijd goed. Of het nou gaat om pasta kip-pesto of op een wrap of tosti. Lekker met wat zongedroogde tomaatjes en smullen maar.

Koreaanse ei tosti

We kwamen een filmpje tegen waarin ze een Koreaanse ei tosti aan het maken waren. We zijn gelijk de keuken in gedoken om het zelf te proberen. Deze tosti is zeker goedgekeurd wat ons betreft!

Tosti met avocado en hummus

Op de meeste tosti’s doen we toch wel iets van ham of kip, maar een tosti zonder vlees kan ook heerlijk zijn. Het bewijs hiervan is toch wel deze tosti met avocado en hummus. Verder zitten er nog lekker wat zongedroogde tomaatjes en gegrilde paprika op.

Tosti met gegrilde kip

Tosti met gegrilde kip

Brood, kaas, kip, kruiden, zongedroogde tomaatjes en chilisaus, dat heb je nodig om deze heerlijke tosti stapel te ‘bouwen’.

Aziatische tosti

Een Aziatische tosti, wat moet ik me daarbij voorstellen? Een heerlijke pittige tosti met ui, taugé kip en pindakaas. Verrassend lekker al zeggen we het zelf!

Tosti met kip en avocado

Voor de tosti met gegrilde kip moet de kip eerst nog gebakken worden. Vind je dat nou net teveel gedoe voor een lunch, dan is deze tosti met kip en avocado de uitkomst. Hiervoor gebruiken we namelijk gerookte kip, avocado, kaas en nog een beetje pesto. Deze tosti staat dan ook binnen een mum van tijd op tafel.

Mexicaanse tosti

Heb je nou wat meer tijd om een lunch te maken en zin in een ‘flinke hap’, dan is deze Mexicaanse tosti misschien iets voor jou.

Bewaar de 10 lekkerste tosti’s op Pinterest!

Onze kookboeken

Laat een reactie achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *