Lekker en Simpel

Lekker en Simpel

Kerstdiner

Kerst is het mooiste familiefeest van het jaar. We pakken dan ook graag goed uit met een feestelijke outfit en een heerlijk kerstdiner. Gezellig met de hele familie aan tafel om lekker lang te genieten van hét kerstdiner. Maar waar moet je jouw gasten dit jaar weer mee verrassen… Bij Lekker & Simpel vind je gegarandeerd recepten waar iedereen van zal smullen. Bekijk onze kerst voorgerechten, kerst hoofdgerechten en kerst nagerechten.

Alcoholvrije cocktail met cranberry

Alcoholvrije cocktail met cranberry

spruitjes uit de oven

Indisch stoofvlees pie

Risotto met geroosterde paprika en burrata

Banoffee toetje in een glaasje

Stoofgerecht met chorizo en vis

Visrolletjes uit de oven

caprese kerstkrans

Caprese kerstkrans

Gevulde courgette met risotto

Salade met peer en mozzarella

Salade met peer en mozzarella

Groente gratin

Groente gratin

Hasselback pompoen

Hasselback pompoen

10x kerst hoofdgerechten

Hartige taart met kalkoen

Hartige taart met kalkoen

Gevulde avocado met garnalen salade

Gevulde avocado met garnalen salade

raclette aardappel

Raclette aardappels

stoofperen tiramisu

Stoofperen tiramisu

Italiaanse salade in een glaasje

Kerstmannetjes van fruit

visragout

Visragout in bakjes

Kerst punch

Haricots verts met spek in croissantdeeg

Pizza kerstboom

Salade met peer en vijgen

Zonder stress de kerst door

Samen met al je dierbaren genieten van een schitterend gedekte tafel met sprankelende kaarsen en smaakvolle kerstrecepten. Dat is hoe Kerst hoort te zijn. Met een goede voorbereiding zorg je ervoor dat het kerstdiner ook dit jaar vast en zeker weer een groot succes gaat worden.

Bij Lekker & Simpel zijn we al ruim voor Kerst dagenlang de keuken ingedoken om de lekkerste kerstrecepten voor je te creëren. En niet alleen lekker; ook simpel om te maken. Precies zoals je van ons gewend bent. Want we begrijpen heel goed dat je geen zin hebt om dagenlang in de keuken te staan. En van een mislukt gerecht word je ook niet blij. Kies daarom met Kerst voor simpele kerstrecepten.

Feestelijke voorgerechten

Wil je echt goed uitpakken, dan kan een voorgerecht natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van romige champignons, knoflookbrood of een salade in een glaasje? En zo zijn er nog tientallen mogelijkheden om jouw kerstdiner spetterend af te trappen.

Verrassende of authentieke hoofdgerechten

Ga jij dit jaar voor een gevulde pompoen, een verrassende quiche, een authentieke kalkoen of rollade? Jij beslist zelf hoe je de tafel omtovert tot een stralend middelpunt.

Overheerlijke nagerechten

Oh en vergeet onze talloze nagerechten niet. Hét onderdeel waar iedereen altijd met smart op zit te wachten. Van chocolademousse, cheesecake en tiramisu tot panna cotta. Smullen maar.

Wij wensen je een hele fijne en smaakvolle Kerst toe!